Salată de Kale cu caju acoperit cu zahăr
Salata de Kale cu caju acoperit cu zahăr ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 74 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 269 calorii. 6 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de caju, kale, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Salată caldă de fasole albă și Kale cu afine uscate și caju, Chipsuri de Kale acoperite cu Tahini (în deshidratator), și Nuci Pecan Acoperite Cu Zahăr pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Întindeți caju pe o foaie de copt.
Prăjiți caju în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Se toarnă zahărul într-o cratiță mică la foc mediu, în timp ce caju se prăjesc; gătiți și amestecați până se topește. De îndată ce se topește și nucile se prăjesc, se toarnă nucile în cratiță; se amestecă pentru a acoperi.
Întindeți caju pe foaia de copt pentru a se răci complet, aproximativ 15 minute.
Masați kale și sosul de soia împreună într-un bol până când kale se înmoaie. Îndoiți stafidele și cajuurile acoperite cu zahăr în kale.
La frigider cu 30 de minute înainte de servire.