Salată de Kale cu Balsamic, nuci de pin și parmezan

Salată de Kale cu Balsamic, nuci de pin și parmezan
Salata de Kale cu Balsamic, nuci de pin și parmezan este o fără gluten rețetă cu 6 porții. O porție conține 189 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de afine, oțet balsamic, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 3436 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este improvabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată De Kale Cu Nuci De Pin, Coacăze Și Parmezan, Salată de varză mărunțită cu nuci de pin, coacăze și parmezan, și Salată caldă de varză balsamică, ciuperci și ardei cu nuci de pin prăjite.

Instrucțiuni

1
Prăjiți nucile de pin: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
2
Încălziți un mic calificat pe căldură medie.
3
Întindeți nucile de pin într-un strat uniform pe fundul tigaiei, gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor. Apoi scoateți într-un castron pentru a lăsa să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Sugestie la prăjirea nucilor: nu vă luați ochii de la ele! Nucile pot trece de la rumenit la ars foarte repede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
5
Pregătiți varza: folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia nervura medie dură a fiecărei frunze de varză și aruncați sau compostați. Feliați frunzele transversal în felii subțiri, de 1/4 inch lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
6
Cel mai simplu mod de a face acest lucru este să lucrați cu o grămadă mică de frunze la un moment dat, să stivuiți frunzele și să le rotiți într-o formă de trabuc liber. Apoi, folosind un cuțit ascuțit, lucrați de la un capăt la altul al "trabucului", tăind 1/4 inch de la capăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
7
Așezați feliile de kale într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
8
Faceți pansamentul: într-un castron mai mic, amestecați oțetul balsamic, uleiul de măsline, oțetul de orez, mierea, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)
Oțet De OrezOțet De Orez
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
9
Îmbrăcați varza și aruncați cu nuci și afine: cu o jumătate de oră până la o oră înainte de servire, aruncați varza împreună cu nucile de pin prăjite, merisoarele uscate și pansamentul, permițând varza să se marineze puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine UscateAfine Uscate
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie
KaleKale
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
10
Chiar înainte de servire, amestecați parmezanul ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan RasParmezan Ras

Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc

Salata poate fi asociată cu Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca Chardonnay de la A la Z. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate91
Revista