Salată De Homar Tarhon

Salată De Homar Tarhon
Salata de homar tarhon este o fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 191 calorii, 22g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $2.24 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de tarhon, maioneză, homari vii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată De Homar Cu Tarhon, Salată de homar cu vinetă de tarhon, și Salată de homar și porumb cu vinetă de tarhon.

Instrucțiuni

1
Plonjați 2 homari vii cu capul înainte într-o oală de 8 litri cu apă sărată clocotită. Acoperiți ușor oala și gătiți homarii la foc moderat la 9 minute din momentul în care intră în apă, apoi transferați cu clești pentru a se scufunda pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Întoarceți apa la fierbere și gătiți restul de 2 homari în același mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
ApăApă
3
În timp ce homarii gătesc, combinați șalota, sucul de lămâie și 1/2 linguriță de sare într-un castron mare și lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
HomarHomar
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Când homarii sunt răcoroși, îndepărtați carnea din gheare, articulații și cozi. Aruncați tomalley, orice icre și scoici (sau salvați pentru o altă utilizare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
Coji De PasteCoji De Paste
CarneCarne
5
Tăiați carnea în bucăți de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
6
Bateti maioneza, tarhon, și 1 / 4teaspoon piper negru în amestec șalotă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
MaionezăMaioneză
TarhonTarhon
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Adăugați carne de homar și aruncați ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De HomarCarne De Homar
1
* Homarii pot fi gătite și decojite 1 zi înainte și refrigerate, acoperite.* Salata de homar poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Lobster funcționează foarte bine cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Samuel Billaud Chablis Premier Cru Les Vaillons Vieilles Vignes cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
Samuel Billaud Chablis Premier Cru Les Vaillons Vieilles Vignes
Samuel Billaud Chablis Premier Cru Les Vaillons Vieilles Vignes
Grapefruit roz pe nas. Progresia complexă a Palatului, începând cu arome de plante medicinale, pietre umede și var cu mineralitate și un finisaj uscat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista