Salată De Homar Tarhon
Salata de homar tarhon este o fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 191 calorii, 22g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $2.24 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de tarhon, maioneză, homari vii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată De Homar Cu Tarhon, Salată de homar cu vinetă de tarhon, și Salată de homar și porumb cu vinetă de tarhon.
Instrucțiuni
Plonjați 2 homari vii cu capul înainte într-o oală de 8 litri cu apă sărată clocotită. Acoperiți ușor oala și gătiți homarii la foc moderat la 9 minute din momentul în care intră în apă, apoi transferați cu clești pentru a se scufunda pentru a se răci.
Întoarceți apa la fierbere și gătiți restul de 2 homari în același mod.
În timp ce homarii gătesc, combinați șalota, sucul de lămâie și 1/2 linguriță de sare într-un castron mare și lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute.
Când homarii sunt răcoroși, îndepărtați carnea din gheare, articulații și cozi. Aruncați tomalley, orice icre și scoici (sau salvați pentru o altă utilizare).
Tăiați carnea în bucăți de 1/2 inch.
Bateti maioneza, tarhon, și 1 / 4teaspoon piper negru în amestec șalotă.
Adăugați carne de homar și aruncați ușor pentru a acoperi.
* Homarii pot fi gătite și decojite 1 zi înainte și refrigerate, acoperite.* Salata de homar poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită.