Salată De Homar Cu Tarhon
Salata de homar cu tarhon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și pescatarian servește 1 și costă $26.64 pe portie. O porție conține 700 de calorii, 82G de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 25 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei de canolan, carne de homar, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma gălbenușul de ou, puteți urma acest fel principal cu Caisul Se Sfărâmă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este super. Încercați Salată De Homar Tarhon, Salată de homar cu vinetă de tarhon, și Salată de homar și porumb cu vinetă de tarhon pentru rețete similare.
Vin recomandat: Chablis, Chardonnay
Homar în meniu? Încercați să împerecheați cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Ai putea încerca Louis Jadot Chablis Les Clos Grand Cru. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 70 de dolari pe sticlă.
![Louis Jadot Chablis Les Clos Grand Cru]()
Louis Jadot Chablis Les Clos Grand Cru
7 "climatele" pot fi numite Grand Cru în Chablis : Preuses, Bougros, Les Clos, Grenouilles, Blanchot, Valmur și Vaud Approrsir. Aceste podgorii sunt toate situate pe partea dreaptă a râului le Serein, pe deal. Această situație conferă vinului un caracter puternic și plin de corp.Stea strălucitoare cu o margine argintie. Acest vin este derivat din struguri crescuți într-un climat orientat spre sud și sud-vest situat în cel mai mare Grand Cru din Chablis, Les Clos. Oferă un nas foarte copt de fructe de piatră cu pulpă galbenă, în special piersici, cu o notă de caise. Acesta este un vin complex, cu generozitate și o mulțime de fructe coapte, senzație de gură bună și un finisaj glorios.