Salată De Găluște Prăjită
Salata de găluște prăjită este o fără gluten și vegan garnitură. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 163 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, oțet de orez, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Vinete prăjite cu sos de zară, Fripturi de ton la tigaie cu sos de spanac de roșii, și Pește alb prăjit cu midii, lăstari de varză și smântână.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei de canola într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați găluștele și gătiți până se rumenesc, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Adăugați 3 linguri de apă și gătiți, acoperite, până când sunt fierte, 8 până la 10 minute. Între timp, încălziți uleiul de canola rămas într-o altă tigaie mare la foc mediu.
Adăugați șalotele și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, 5 până la 7 minute. Se amestecă edamame, ghimbir și 2 linguri de apă. Reduceți căldura la minim și gătiți, acoperit, până când edamame-ul este încălzit, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc și se adaugă năsturelul și 1/2 linguriță de sare și se aruncă până se ofilesc. Împărțiți între boluri individuale și acoperiți cu găluștele.
Bateți uleiul de susan, oțetul de orez și sosul de soia într-un castron mic și stropiți peste fiecare salată.