Salată De Găleată

Salată De Găleată
Salata de găleată este un fel principal care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 31g de proteine, 67g de grăsime, și un total de 861 calorii. Pentru $2.49 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 89 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Un amestec de sos cremos de salată de fermă, carne de vită măcinată, salată iceberg și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată De Găleată, Bucket o ' Bones, și Găleată Răcoritoare De Vodcă.

Instrucțiuni

1
Pe măsură ce rupeți și tocați salata verde, ceapa și roșiile, puneți-le într-un recipient mare. Folosesc întotdeauna o găleată curată, de unde și numele, și este plină când salata este terminată. Se sfărâmă în chipsurile de tortilla și se adaugă brânza. Se amestecă cele două borcane de pansament de fermă și salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ranch DressingRanch Dressing
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
2
Se amestecă bine. Pune deoparte.
3
Rumeniți carnea de vită măcinată într-o tigaie mare la foc mediu, amestecând și sfărâmându-se pe măsură ce se gătește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Scurgeți grăsimea. Amestecați carnea de vită în salată chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Un vin pe care l-ați putea încerca este Laguna Winery Russian River Chardonnay. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.
Vinăria Laguna Râul Rus Chardonnay
Vinăria Laguna Râul Rus Chardonnay
Amplasat în inima văii râului rus, Laguna Ranch Vineyard găzduiește Chardonnay de clasă mondială în ultimii 30 de ani. Podgoria își datorează sezonul lung de creștere ceții reci care se rostogolește din Oceanul Pacific, oferind strugurilor noștri Chardonnay un echilibru delicat între aciditatea crocantă și aromele de fructe coapte. O expresie elegantă a podgoriei sale omonime, Laguna Ranch Vineyard Chardonnay este un vin excepțional de bine echilibrat și luxos. Se deschide cu note de măr, pere, gutui și mandarină, încadrate de nuanțe dulci de condimente asiatice. Bine echilibrat și bogat, acest Chardonnay are o senzație expresivă a gurii și un finisaj stratificat, persistent.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate18
Revista