Salată De Gumbo De Creveți La Grătar
Salata Gumbo de creveți la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 8 și costă $2.72 pe portie. O porție conține 209 calorii, 17g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării Creole. Dacă aveți la îndemână ceapă, okra, roșii baby heirloom și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma porumbul, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Pecan Plăcintă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Creveți 2 moduri: sos de soia-creveți la grătar cu salată de spanac și Scampi în stil nou, Creveți Gumbo, și Creveți Gumbo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați frigarui de lemn în apă 30 de minute.
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 de căldură (medie-mare). Cojiți creveții; devein, dacă doriți.
Stropiți creveții cu 1 lingură. ulei de măsline și presărați cu 1/2 linguriță. Condimente Cajun. Înfășurați creveții pe frigarui.
Stropiți okra, ceapa și ardeiul gras cu 1 lingură rămasă. ulei de măsline; se presară cu restul de 2 lingurițe. Condimente Cajun.
Grill okra, acoperit cu capac gratar, 4 minute pe fiecare parte sau pana cand se inmoaie. Felii de ceapă la grătar și ardei gras, acoperite cu capac la grătar, 6 minute pe fiecare parte sau până se înmoaie. Creveți la grătar, acoperiți cu capac la grătar, 2 minute pe fiecare parte sau doar până când creveții devin roz.
Tăiați okra pe jumătate pe lungime. Tăiați grosolan ardeiul gras. Aruncați împreună okra, ardeiul gras și ceapa într-un castron mare.
Scoateți creveții din frigarui și aruncați cu amestec de okra, roșii și vinetă proaspătă de porumb.