Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Salata grecească de grădină ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 105 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați salată de frunze, brânză feta, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Salată De Grădină Grecească, Salată De Grădină Grecească, și Salată Grecească Proaspătă De Grădină Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, combinați roșiile, castraveții, ardeii, brânza, ceapa verde și măslinele. Acoperiți și refrigerați până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
Culese Crengute De Marar
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Aluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Chiar înainte de servire, adăugați sos de salată și oregano; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
3
Serviți într-un castron căptușit cu salată, dacă doriți.