Salată de Grapefruit și Avocado cu somon ars
Salata de Grapefruit și Avocado cu somon ars ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $ 4.02 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 382 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de rucola, nuci, file de somon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare sunt Ton Ars Cu Salată De Grapefruit De Avocado, Somon Crocant Cu Salată De Avocado Și Grapefruit, și pentru salată de andive, Kale și somon afumat cu Avocado și Grapefruit roz.
Instrucțiuni
Curățați și segmentați grapefruitul cu un cuțit ascuțit pe o tăietură; rezervați sucul într-un castron. Aruncați segmente de grapefruit și sucuri cu rucola și avocado; împărțiți salata în 4 farfurii de servire. Într-un castron mic, amestecați împreună suc de lămâie, ulei și 1/4 linguriță fiecare sare și piper.
Presărați sare și piper rămase pe ambele părți ale somonului. Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; se încălzește la foc mediu-mare.
Adăugați pește (cu pielea în jos) în tigaie și gătiți până când pielea este aurie și peștele se eliberează ușor din tigaie (aproximativ 4 minute). Folosind o spatulă, răsturnați ușor peștele și gătiți încă 3 minute. Rupeți fiecare file în 4 bucăți; salate de top cu 3 bucăți pește.
Stropiți salate cu pansament rezervat; se presară cu nuci.