Salată De Grapefruit Jicama
Salata de Grapefruit Jicama este o fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 8 porții. Această garnitură are 106 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de grapefruit roz, ceapă, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată De Grapefruit Și Jicama, Salată De Grapefruit Jicama Cu Fistic, și Salată De Grapefruit, Jicama Și Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați și aruncați pielea și orice fibre dure.
Tăiați jicama în bețe de dimensiunea chibritului de 2 până la 3 inci lungime.
Clătiți feliile de ceapă cu apă rece și scurgeți.
Cu un cuțit, tăiați și aruncați coaja și membrana de grapefruit. Peste un castron larg de servire, tăiați între membranele interioare de grapefruit și ridicați segmentele de fructe. Puneți fructele în castron. Strângeți membrana rămasă peste castron pentru a colecta sucul.
Scurgeți segmentele de grapefruit; economisiți 1/2 cană de suc și păstrați restul de băut.
Combinați 1/2 cană de suc cu oțet, busuioc, usturoi și 1/4 linguriță de sare; reveniți la grapefruit.
Adăugați jicama, ridichi și ceapă și amestecați.
Coaja, groapa și felia subțire de avocado pe salata jicama. Se amestecă ușor și se adaugă sare și piper după gust.