Salată De Gheață
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata Icebox. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 101 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați mazărea), arpagic, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este extraordinar. Încercați Salată De Legume Icebox, Tort Icebox, și Lemonade Icebox Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați o strecurătoare cu ochiuri fine cu 2 straturi de pânză de brânză și puneți strecurătoarea peste un castron. Puneți iaurtul în filtru, acoperiți cu folie de plastic și răciți 30 de minute.
Rupeți romaina în bucăți de mușcătură, clătiți și uscați bine între straturile de prosoape de hârtie. Aranjați salata verde uniform într-un 9-x 13-in. tava de copt sau alte 2-qt. dish.
Tăiați mazărea cu zahăr și aranjați uniform deasupra salatei. Spălați, tăiați și feliați subțire ridichi. Aranjați-le deasupra mazărelor de zahăr.
Cojiți castravetele, înjumătățiți pe lungime și, folosind o lingură, scoateți și aruncați carnea pulpoasă și semințele mici în centru.
Tăiați din nou fiecare castravete pe jumătate pe lungime și tocați. Aranjați castravetele deasupra ridichilor. Tăiați ceapa verde, feliați subțire părțile albe și verde deschis și presărați uniform deasupra castraveților.
Dacă folosiți mazăre congelată, puneți-o într-o strecurătoare sau strecurătoare și treceți sub apă fierbinte timp de 1 până la 2 minute pentru a se dezgheța. Dacă utilizați mazăre proaspătă, urmați instrucțiunile de gătit din Note. Uscați mazărea bine pe prosoape de hârtie și presărați uniform peste ceapa verde.
Transferați iaurtul într-un castron (aruncați lichidul sub filtru). Se amestecă uleiul, sarea și piperul, apoi se amestecă mărarul și menta.
Se întinde uniform amestecul de iaurt peste salată și se presară cu arpagic. Se acoperă cu folie de plastic și se răcește timp de cel puțin 2 ore și până la noapte.
Se servește rece, tăiat în 12 bucăți.