Salată De Gelatină Stratificată Cu Brânză Cremă De Cireșe

Salata de gelatină stratificată cu brânză cremă de cireșe ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 185 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați cireșe, ananas în suc, frunze de salată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Salată De Gelatină Stratificată Cu Brânză Cremă De Cireșe, Salată De Gelatină Cu Brânză De Cireșe, și Salată de pere cu cremă de brânză și gelatină de var pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați gelatina în apă clocotită, amestecând constant. Se amestecă cireșele congelate până se decongelează. Se amestecă ananasul.
Într-un vas de copt din sticlă pătrat de 8 inci (2 litri) sau într-un alt vas de servire, turnați aproximativ jumătate din amestecul de gelatină. Dați la frigider 30 până la 45 de minute sau până când este setat.
Aruncați crema de brânză cu linguri mici peste amestecul de gelatină setat; răspândiți cu grijă pentru a acoperi.
Se toarnă deasupra amestecul de gelatină rămas. Dați la frigider cel puțin 2 ore până când este setat.
Se servește pe frunze de salată.