Salată De Gelatină Pastelată
Salata de gelatină pastelată este o fără gluten garnitură. Această rețetă servește 15. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 250 de calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați marshmallows pastelate, apă, gelatină de var și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată De Gelatină Roșie, Salată De Gelatină Spumantă, și Salată De Gelatină Cu Scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați gelatina de lămâie și var cu apă clocotită; se amestecă până se dizolvă.
Adăugați cremă de brânză; lăsați să stea 10 minute. Bateți cu viteză mare până se omogenizează. Se amestecă laptele și maioneza. Îndoiți ananasul.
Se toarnă într-un 13-In fără grăsime. x 9-în. dish.
Se presară cu nuci și marshmallows. Se acoperă și se dă la frigider până se fixează.