Salata de gelatină de var ii necesită aproximativ 3 ore și 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten servește 14 și costă 59 de cenți pe porție. Acest fel de mâncare are 202 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Un amestec de apă, bucăți de ananas, amestec de lime Jell-O, și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Salată De Gelatină De Var, Salată De Gelatină De Pere-Var, și Salată Simplă De Gelatină De Var pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță medie, aduceți apa, zahărul și sucul de lămâie la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se toarnă într-un vas de 9x13 inch cu amestecul de gelatină cu aromă de var, permițând amestecului să se dizolve. Se amestecă ananasul. Se răcește la frigider 30 de minute sau până când amestecul începe să se gelifice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De Var
Ananas
3
Amestecați brânza Colby longhorn, nucile și toppingul bătut congelat în amestec. Se răcește la frigider 3 până la 4 ore sau până când este ferm.