Salată De Gelatină De Afine-Ananas
Nevoie de un garnitură fără gluten? Salata de gelatină de afine-ananas ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 16 și costă 50 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 170 calorii. 128 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați apă, gelatină de zmeură, nuci și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 10 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Salată De Gelatină De Afine-Ananas, Salată De Gelatină De Afine-Ananas, și Gelatină Cremoasă De Ananas De Afine.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pulverizați o matriță de gelatină cu 4 căni sau o tigaie pătrată de 9 inci cu spray de gătit cu ulei vegetal. Într-un vas de amestecare din sticlă medie, combinați gelatina de zmeură și gelatina fără aromă.
Adăugați 1 cană de apă clocotită și amestecați cu o lingură de metal continuu timp de 2 minute, până când gelatina este complet dizolvată. Se amestecă 1/2 cană de apă rece.
Adăugați ananasul și sucul, sosul de afine și nucile. Se amestecă cu o lingură de metal până când toate ingredientele sunt complet încorporate.
Se toarnă amestecul în matrița pregătită, se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider până se întărește.
Cu aproximativ 1 oră înainte de servire, răsturnați matrița pe un platou de servire și lăsați să stea la temperatura camerei; salata se va elibera și va ieși curată din matriță.
Combinați crema de brânză, zahărul pudră, frișca și nucile în castron. Puneți lingura în centrul matriței.