Salată De Gelatină De Afine-Ananas

Salată De Gelatină De Afine-Ananas
Salata de gelatină de afine-ananas este o fără gluten farfurie. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 170 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 16. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de gelatină de zmeură, sos de afine, gelatină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Salată De Gelatină De Afine-Ananas, Afine-Ananas Gelatină Mucegai, și Gelatină Cremoasă De Ananas De Afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pulverizați o matriță de gelatină cu 4 căni sau o tigaie pătrată de 9 inci cu spray de gătit cu ulei vegetal. Într-un vas de amestecare din sticlă medie, combinați gelatina de zmeură și gelatina fără aromă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit Cu Ulei VegetalSpray De Gătit Cu Ulei Vegetal
GelatinăGelatină
Gelatină Cu Aromă De ZmeurăGelatină Cu Aromă De Zmeură
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
TigaieTigaie
3
Adăugați 1 cană de apă clocotită și amestecați cu o lingură de metal continuu timp de 2 minute, până când gelatina este complet dizolvată. Se amestecă 1/2 cană de apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
ApăApă
4
Adăugați ananasul și sucul, sosul de afine și nucile. Se amestecă cu o lingură de metal până când toate ingredientele sunt complet încorporate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De AfineSos De Afine
AnanasAnanas
NuciNuci
SucSuc
5
Se toarnă amestecul în matrița pregătită, se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider până se întărește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
6
Cu aproximativ 1 oră înainte de servire, răsturnați matrița pe un platou de servire și lăsați să stea la temperatura camerei; salata se va elibera și va ieși curată din matriță.
7
Combinați crema de brânză, zahărul pudră, frișca și nucile în castron. Puneți lingura în centrul matriței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
FrișcăFrișcă
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 10 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista