Salată De Fructe De Toamnă
Salata de fructe de toamnă este o fără gluten, fără lactate și vegetarian garnitură. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 180 de calorii, 11g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Toamna. Cap la magazin și ridica sare, suc de lămâie, la 4 nuci de pin tablespooons, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Salată de fructe și pui de toamnă, Salată De Fructe De Toamnă Cu Cinci Condimente, și Salată ușoară sănătoasă de fructe și cereale de toamnă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti nucile de pin intr - o tigaie de 6 pana la 8 inci la foc mediu, scuturand tigaia des pentru a amesteca nucile pana devin aurii palide, 2 pana la 3 minute.
Cu un cuțit, tăiați coaja și membrana din grapefruit. Ținând fructele peste un castron, tăiați între segmente și membrana interioară pentru a elibera fructele în castron. Strângeți sucul din membrană în castron; aruncați membrana.
Clătiți caqui Fuyu, tăiați și aruncați capetele tulpinii, apoi tăiați fructele în cruce în runde subțiri.
Clătiți perele asiatice și aruncați tulpinile.
Tăiați fructele în cruce în runde subțiri prin semințele centrale. Înveliți feliile de pere cu suc de grapefruit.
Într-un castron mic, amestecați 6 linguri de suc de grapefruit (restul de rezervă pentru alte utilizări) cu suc de lămâie, oțet de orez și miere.
Tapetați un bol de salată sau farfurii de salată cu frisee. Aranjați caqui Fuyu, pere asiatice și grapefruit pe frise.
Se presară cu semințe de rodie și nuci de pin, apoi se umezește cu pansamentul grapefruit-var.
Se adaugă sare după gust.