Salată de fructe de mare cu salată de verdeață

Salată de fructe de mare cu salată de verdeață
Salata de fructe de mare cu verdeață collard Slaw ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și primal servește 12 și costă $2.72 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 228 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de scoici manila, salată de verdeață, scoici de mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată De Fructe De Mare Cu Salată De Verdeață, Salată Verde Collard, și Salată Verde Prăjită Și Salată De Nucă De Cocos.

Instrucțiuni

1
Bateți primele 8 ingrediente în castron pentru a amesteca. Condimentați pansamentul cu sare și piper. (Se poate face cu 1 zi înainte; rece. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Combinați scoici, midii și vin într-o oală mare. Acoperiți bine; gatiti la foc mare pana se deschid scoicile si midiile, aproximativ 8 minute (aruncati orice scoici si midii care nu se deschid). Folosind lingura cu fante, transferați scoici și midii într-un castron foarte mare. Se strecoară lichidul de gătit într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MidiiMidii
ScoiciScoici
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Bateți 1/3 cană de lichid de gătit în pansament (rezervați lichidul de gătit rămas pentru o altă utilizare).
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Gatiti scoicile intr-o cratita mare cu apa sarata clocotita pana cand doar opaca in centru, aproximativ 3 minute. Folosind lingura cu fante, adăugați scoici la scoici și midii. Întoarceți apa în cratiță pentru a fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
MidiiMidii
ScoiciScoici
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Adăugați creveți și gătiți doar până când este opac în centru, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
6
Scurgere.
7
Transferați în castron cu crustacee. (Poate fi preparat cu 4 ore înainte și refrigerat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrustaceeCrustacee
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Se toarnă pansamentul peste crustacee și se aruncă pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrustaceeCrustacee
9
Aranjați slaw pe platou foarte mare. Salată de movilă în centru și serviți.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Brundlmayer Steinmassl Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Un început răcoros cu mirosuri de pădure de pini, ienupăr și piersică roșie sărind din pahar. Consistent și robust; foarte plin de viață, cu un corp mediu bun, crocant și extract amplu; cizelat cu aciditate vibrantă care se va integra în curând complet. Frumoasă prindere.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate35
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista