Salată de fructe de iarnă cu Feta

Salată de fructe de iarnă cu Feta
Salata de fructe de iarnă cu Feta ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 267 calorii, 6g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați secțiuni de grapefruit, piper, pansament cu semințe de Mac și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Iarna. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Salată de clementină, feta și frunze de iarnă, Salată De Fructe De Iarnă, și Salată De Fructe De Iarnă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În tigaie de 10 inci, topiți untul la foc mediu-mare. Între timp, puneți cerealele în robotul de bucătărie. Acoperiți; procesați până când amestecul formează o masă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, ImpartitaDulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați cereale, sare și piper în tigaie. Gatiti 5 minute, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, ImpartitaDulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați nuci în tigaie. Gatiti si amestecati cu 3 pana la 4 minute mai mult sau pana cand cerealele devin maro inchis si nucile sunt prajite usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, ImpartitaDulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
5
Într-un castron mare, amestecați salată, rucola, secțiuni de grapefruit, brânză feta și semințe de rodie. Într-un castron mic, amestecați pansamentul cu semințe de mac, uleiul de măsline, oțetul și zahărul. Se amestecă până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De RodieSemințe De Rodie
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Fulgi De Cocos, Prajit, OptionalFulgi De Cocos, Prajit, Optional
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și TocatArdei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Amestec de pansament peste salată; aruncați pentru a acoperi. Se acoperă cu amestec de cereale chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, ImpartitaDulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
OcaziiIarnă
Revista