Salată de friptură la grătar cu vinetă Caper

Salată de friptură la grătar cu vinetă Caper
Salata de friptură la grătar cu vinaigretă de Caper este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Pentru $5.28 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 465 calorii, 27G de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr, ceapă, capere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Tort de mămăligă cu lămâie Meyer cu compot de fructe de iarnă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Grătar În Acest Weekend? Salată de friptură la grătar cu vinetă Caper, Friptură și cartofi cu vinetă de hamsie-Caper, și Friptură La Grătar Și Salată De Roșii Cu Vinetă De Rom.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Pentru a pregăti salata, așezați carnea de vită pe grătar acoperit cu spray de gătit și grătiți 7 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Lăsați să stea 10 minute.
4
Tăiați friptura în diagonală peste cereale în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
FripturăFriptură
5
Puneți carnea de vită într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Aduceți apa la fiert într-o cratiță; adăugați fasole. Acoperiți și gătiți 3 minute sau până când sunt crocante. Clătiți cu apă rece; se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Adăugați fasole, năsturel, roșii, ceapă, ciuperci și inimi de palmier la carnea de vită și aruncați ușor pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De PalmierInimi De Palmier
NasturelNasturel
CiuperciCiuperci
TomateTomate
FasoleFasole
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
8
Pentru a pregăti pansamentul, combinați oțetul de vin roșu și ingredientele rămase, amestecând bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin RoșuOțet De Vin Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
9
Stropiți pansamentul peste salată; aruncați ușor pentru a acoperi.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate58
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista