Salată de friptură la grătar cu pansament de hrean
Dacă aveți aproximativ 15 minute pentru a petrece în bucătărie, salata de friptură la grătar cu pansament de hrean ar putea fi un spectaculos fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă pentru a încerca. O porție conține 352 calorii, 28G de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $ 4.59 pe portie, veți obține un curs principal care servește 2. 61 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Du-te la magazin și ridică roșii pur și simplu, sos de hrean, puțin ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, ceea ce este spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată de friptură la grătar cu pansament de hrean, Salată de friptură cu pansament de hrean, și Salată de friptură și cartofi cu pansament de hrean.
Instrucțiuni
Frecați friptura pe ambele părți cu semințele de țelină zdrobite, niște condimente și sosul Worcestershire.
Ungeți cu ulei de măsline și lăsați la marinat în timp ce pregătiți salata.
Se amestecă ingredientele pentru pansament într-un castron mic. Împărțiți țelina și roșiile între 2 farfurii.
Încălziți o tigaie la foc mare, apoi gătiți carnea timp de 2-3 minute pe fiecare parte (în funcție de cât de groase sunt fripturile dvs.).
Se ia de pe foc și se lasă să se odihnească, acoperit cu folie, timp de 5 minute.
Feliați fripturile și așezați deasupra salatelor, turnați pansamentul și împrăștiați peste frunzele de țelină.