Salată De Friptură La Grătar

Salata de friptură la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 380 calorii. Pentru $3.73 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ardei prăjiți, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum SALATĂ DE FRIPTURĂ PORTOBELLO LA GRĂTAR CU AVOCADO, LIME ȘI PORUMB LA GRĂTAR, Salată de friptură la grătar cu brânză albastră + struguri la grătar, și Salată De Friptură La Grătar.
Instrucțiuni
Combinați sarea, praful de usturoi și piperul; frecați peste friptură. Umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit; folosind clești cu mâner lung, frecați grătarul pentru a acoperi ușor.
Friptură la grătar, acoperită, la foc mediu timp de 6-8 minute pe fiecare parte sau până când carnea ajunge la coacerea dorită (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne ar trebui să citească 145 diametru; mediu, 160 diametru; bine făcut, 170 diametru).
Așezați felii de ceapă pe o grosime dublă de folie rezistentă (aproximativ 12 in. pătrat). Îndoiți folia în jurul cepei și sigilați bine. Grătar, acoperit, la foc mediu timp de 16-20 de minute sau până când ceapa este fragedă. Deschideți folia cu atenție pentru a permite aburului să scape.
Lăsați friptura să stea 5 minute. Între timp, într-un castron mare, combinați verdeața, fasolea, ardeii roșii și ceapa la grătar.
Într-un castron mic, bateți oțetul, busuiocul, uleiul și muștarul.
Se toarnă 1/4 cană peste salată; aruncați pentru a acoperi. Împărțiți între patru farfurii de salată. Feliați friptura de flanc peste cereale; aranjați peste salate.
Stropiți cu pansamentul rămas.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Vie di Romans Chardonnay cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
![Vie di Romans Chardonnay]()
Vie di Romans Chardonnay
Un vin sec făcut cu struguri 100% Chardonnay.