Salată De Friptură La Grătar
Salata de friptură la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă face 4 porții cu 1187 calorii, 79G de proteine, și 85g de grăsime fiecare. Pentru $ 5.5 pe portie, această rețetă acoperă 69% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână porumb, bucăți reale de slănină, semințe de floarea soarelui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ SALATĂ DE FRIPTURĂ PORTOBELLO LA GRĂTAR CU AVOCADO, LIME ȘI PORUMB LA GRĂTAR, Salată de friptură la grătar cu brânză albastră + struguri la grătar, și Salată De Friptură La Grătar.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care îl puteți încerca este Maddalena Merlot. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![Maddalena Merlot]()
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferă arome de fructe coapte și condimente de stejar cu note de vanilie și anason. Aromele de fructe coapte includ prune strălucitoare și zmeură. Aromele de fructe salută palatul și taninurile moi încadrează textura proaspătă care acoperă gura.