Salată de friptură de vită cu pansament cremos de hrean

Salata de friptură de vită cu pansament cremos de hrean ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 284 calorii. Pentru $2.41 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de maioneză, piper proaspăt măcinat, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, care este solid. Încercați Sos cremos de hrean pentru friptură de vită, Sandwich de vită prăjită cu hrean cremos și roșii uscate la soare, și Friptură de vită cu usturoi, cu sos cremos de hrean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un pahar mediu sau un bol din oțel inoxidabil, amestecați maioneza, smântâna, hreanul, oțetul, piperul și 1/2 linguriță de sare până se omogenizează.
Într-un castron mare, aruncați escarola cu ciupercile, ceapa, friptura de vită, restul de 1/4 linguriță de sare și toate, cu excepția a 2 linguri de pansament.
Serviți salata cu pansamentul rămas stropit deasupra.
Adăugați o ceașcă de flori de broccoli fierte.: Se amestecă o cană sau două de roșii cherry înjumătățite.
Recomandare vin: iubitorii de vin venerează merlot pentru textura sa moale, suplă și aromele seducătoare de prune și ciocolată. Versiunile din statul Washington au o notă de pământ adăugată care se va căsători bine cu acest fel de mâncare.