Salată De Friptură Cu Crustă De Ardei Cu Roșii De Moștenire Și Burrata

Salată De Friptură Cu Crustă De Ardei Cu Roșii De Moștenire Și Burrata
Salata de friptură cu crustă de ardei cu roșii de moștenire și Burrata ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $6.85 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 59G de proteine, 51G de grăsime, și un total de 764 calorii. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. 60 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de mozzarella, oțet balsamic, roșii de moștenire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Salată De Roșii Și Burrata Heirloom, Salată caprese de roșii Burratan și moștenire, și Salată de roșii și brânză burrata.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Cele două viță de vie Columbia Valley Merlot cu un rating de 4.2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 7 dolari pe sticlă.
Două Viță De Vie Columbia Valley Merlot
Două Viță De Vie Columbia Valley Merlot
Acest vin cu fructe înainte este definit de arome și arome de zmeură șifructe de padure. Expresiile de cafea și cacao încadrează Palatul Mijlociu și condimenteazăîn jurul finisajului moale și catifelat.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate47
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista