Salată de file de mignon, fasole și Rucola
Salata de filet mignon, fasole și rucola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 739 calorii, 35g de proteine, și 54g de grăsime pe porție. Pentru $ 8.4 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ușor rucola, frunze de oregano, pene de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, care este super. Rețete similare sunt Filet Mignon cu salată de rucola, Carpaccio Filet Mignon cu salată Mini Caesar și ou Pocat, și Filet Mignon.
Instrucțiuni
Sortează fasolea pentru resturi, apoi clătește. Aduceți fasolea și 6 căni de apă la fierbere la foc mare într - o tigaie de 5 până la 6 litri. Acoperiți, fierbeți timp de 2 minute și scoateți-l de pe foc. Fasolea este gata de gătit după înmuiere timp de 2 ore, dar este mai digerabilă după 4 ore.
Scurgeți și clătiți fasolea.
Carne brună în 1 linguriță de ulei într - o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare, rotind după cum este necesar, aproximativ 20 de secunde pe fiecare parte. Aruncați uleiul.
Ridicați carnea într-o tigaie de copt de 9 inci.
Coaceți într-un cuptor de 350 până când un termometru introdus în partea unei fripturi ajunge la 128, 20 până la 25 de minute.
Lăsați carnea să se răcească, apoi răciți etanș până la rece, aproximativ 1 oră.
Combinați salvie, cimbru și oregano; puneți deoparte 3 linguri de amestec. Feliați subțire carnea peste Bob și puneți-o în tigaia de 9 inci.
Se amestecă cu 2 linguri de ulei, apoi se presară uniform cu ierburile rămase, sarea și piperul. Răciți etanș cel puțin 30 de minute sau până la 4 ore.
În timp ce carnea se gătește și se răcește, aduceți fasolea și 2 litri de apă la fierbere la foc mare într - o tigaie de 5 până la 6 litri. Reduceți căldura și fierbeți, acoperit, timp de 40 de minute.
Adăugați 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper. Fierbeți până când fasolea este doar fragedă pentru a mușca, 30 până la 40 de minute.
Se scurge; se transferă într-un castron.
Într - o tigaie de 6 până la 8 inci la foc mediu, amestecați uleiul rămas și usturoiul până când usturoiul este auriu pal, aproximativ 2 minute. Se amestecă amestecul de plante rezervate.
Adăugați suc de lămâie. Dacă faceți înainte, răciți etanș până la 4 ore.
Aduceți carnea (și fasolea, dacă este răcită) la temperatura camerei. Aranjați rucola într-un castron larg. Lingurați fasolea și apoi carnea de vită deasupra.
Garnisiți cu parmezan și serviți cu pene de lămâie pentru a stoarce peste salată.