Salată de fenicul și morcov cu sos de măsline
Fenicul și morcovul cu sos de măsline ar putea fi doar felul de mâncare pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,07 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 186 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, pătrunjel cu frunze plate, bulbi de fenicul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este excelent. Încercați Sfeclă, morcov și fenicul, Morcov, măr și salată de fenicul, și Fenicul, Morcovul Și Slaw De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați suficiente frunze de fenicul pentru a măsura 3 linguri și rezervați. Aruncați frunzele și tulpinile rămase.
Tăiați bulbii în bețișoare subțiri și aruncați cu morcovi într-un castron.
Bateți împreună suc de lămâie, oțet, ulei, măsline, Alep chile (dacă utilizați) și sare după gust și aruncați cu legume. Se răcește, acoperit, cel puțin 30 de minute (pentru ca aromele să se dezvolte).
Chiar înainte de servire, amestecați frunzele rezervate și presărați roșii uscate la soare și pătrunjel peste slaw.
Chateau Reynella McLaren Vale Grenache ' 04
Slaw, fără frunze, roșii și pătrunjel, poate fi răcit până la 4 ore.