Salată de fenicul, sfeclă și portocale cu măsline

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de fenicul, sfeclă și portocale cu măsline. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 76 calorii. Această rețetă servește 30. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână bulbi de fenicul, măsline kalamatan, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de fenicul-portocale cu măsline verzi, Salată De Fenicul Și Portocale Cu Ceapă Roșie Și Măsline, și Salată de portocale, sfeclă și fenicul.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F. Înfășurați sfecla în folie.
Așezați pe foaia de copt. Prăjiți sfecla până se înmoaie, aproximativ 1 1/2 ore. Mișto. Cojiți sfecla; tăiat în rondele.
Se amestecă coaja de portocală, muștarul și semințele de fenicul în castron.
Bateți în oțet. Treceți treptat în ulei. Se condimentează cu sare și piper. (Sfecla și pansamentul pot fi făcute cu 1 zi înainte. Se acoperă separat; rece. Aduceți pansamentul la temperatura camerei înainte de utilizare.)
Așezați feliile de fenicul în castron. Aruncați cu suficient pansament pentru a acoperi.
Tăiați coaja și miezul alb din portocale.
Tăiați portocalele în runde. Sfeclă alternativă și portocale de-a lungul marginii platourilor, suprapuse. Puneți feliile de fenicul în centru; se presară cu măsline.
Stropiți restul de pansament peste sfeclă și portocale. Se toacă frunzele; se presară peste salată.