Salată de fenicul, sfeclă și portocale cu măsline

Salată de fenicul, sfeclă și portocale cu măsline
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de fenicul, sfeclă și portocale cu măsline. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 76 calorii. Această rețetă servește 30. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână bulbi de fenicul, măsline kalamatan, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de fenicul-portocale cu măsline verzi, Salată De Fenicul Și Portocale Cu Ceapă Roșie Și Măsline, și Salată de portocale, sfeclă și fenicul.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 F. Înfășurați sfecla în folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
Așezați pe foaia de copt. Prăjiți sfecla până se înmoaie, aproximativ 1 1/2 ore. Mișto. Cojiți sfecla; tăiat în rondele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Se amestecă coaja de portocală, muștarul și semințele de fenicul în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
MuștarMuștar
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Bateți în oțet. Treceți treptat în ulei. Se condimentează cu sare și piper. (Sfecla și pansamentul pot fi făcute cu 1 zi înainte. Se acoperă separat; rece. Aduceți pansamentul la temperatura camerei înainte de utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
OțetOțet
SfeclăSfeclă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Așezați feliile de fenicul în castron. Aruncați cu suficient pansament pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Tăiați coaja și miezul alb din portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
7
Tăiați portocalele în runde. Sfeclă alternativă și portocale de-a lungul marginii platourilor, suprapuse. Puneți feliile de fenicul în centru; se presară cu măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
FeniculFenicul
MăslineMăsline
SfeclăSfeclă
8
Stropiți restul de pansament peste sfeclă și portocale. Se toacă frunzele; se presară peste salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
SfeclăSfeclă
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții30
Scor De Sănătate19
Revista