Salată de fenicul, Frisone și Escarole
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați salata de fenicul, frisonul și escarola. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 201 calorii, 12g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Dacă aveți la îndemână oțet de vin roșu, bulb de fenicul, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Frisincrode, Radicchio și salată de fenicul cu vinetă de muștar, Salată de Escarole, fenicul și frunze de stejar, și Salată De Fenicul, Escarole Și Ridiche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați șalota, sucul de lămâie, oțetul, sarea de mare și 1/2 linguriță de piper într-un castron mic.
Între timp, aruncați împreună verdeața și feniculul într-un bol de salată.
Bateți uleiul în amestec de șalotă, apoi aruncați cu salată. Se acoperă cu parmezan ras.