Salată de fasole și cartofi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Salata de fasole și cartofi. Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo-vegetariană și 30 întregi servește 8 și costă 65 de cenți per porție. O porție conține 172 de calorii, 3 g de proteine și 8 g de grăsimi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați ulei de măsline, ceai verde, fulgi de piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru The Fourth Of July. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Cu un scor de 69%, acest fel de mâncare este bun. Salata de cod sare, cartofi și fasole, salata de fasole și salata de fasole sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Puneti cartofii si usturoiul intr-o oala si acoperiti cu apa bine sarata. Se aduce la fierbere la foc mediu și se fierbe până când cartofii sunt fragezi la furculiță, aproximativ 20 de minute; scurgere. Când sunt suficient de rece pentru a fi manipulați, dar încă fierbinți, tăiați cu grijă cartofii în jumătate (încercați să nu smulgeți coaja) și transferați într-un castron mare. Tocați mărunt usturoiul și adăugați-l la cartofi împreună cu câte 2 linguri de oțet și ulei de măsline; asezoneaza cu sare. (Este important să faceți acest lucru în timp ce cartofii sunt încă caldi, astfel încât să absoarbă oțetul și uleiul și să fie asezonați până la capăt.)
Între timp, mai aduceți la fiert o oală cu apă bine sărată la foc mediu. Puneți un vas cu apă cu gheață și asezonați-l generos cu sare.
Adăugați haricots verts în apa clocotită și gătiți până se înmoaie, 5 până la 6 minute (mușcați o fasole pentru a vă asigura că sunt gătite corect); scurgeți și puneți imediat în apă cu gheață pentru a le „șoca”, sau opriți gătitul. Cand s-au racit se scurg de haricots verts si se lasa putin sa se usuce.
Adăugați haricots verts, măsline, oregano, ceapă și fulgi de ardei roșu în bolul cu cartofii. Se amestecă pentru a se combina bine; gustați și ajustați condimentele.
Adăugați uleiul și oțetul rămas, dacă este necesar. Aceasta salata este buna acum, dar va fi si mai bine daca o lasi sa stea cel putin 1 ora la temperatura camerei.
Fotografie de Anna Williams