Salată de fasole verde cu gutui confiate și ceapă prăjită

Salată de fasole verde cu gutui confiate și ceapă prăjită
Salata de fasole verde cu gutui confiate și ceapă prăjită este o vegetarian farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 892 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 5.73 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, haricots verts, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 35 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Caserola de fasole verde cu ceapă prăjită, Caserola Cremoasă De Fasole Verde Cu Șobolani Prăjiți, și Caserola de fasole verde de casă cu ceapă prăjită crocantă.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată. Umpleți un castron mare cu apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați vârfurile haricots în apa clocotită și gătiți până la al dente, aproximativ 2 minute; scurgeți și transferați în apa cu gheață pentru a se răci, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Haricots VertsHaricots Verts
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Scurgeți din nou, scuturați excesul de apă și scurgeți pe prosoape de hârtie. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Combinați usturoiul și smântâna într-o cratiță mică. Se aduce la foc mic la foc mediu-mic și se gătește până se reduce cu două treimi, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Transferați într-un blender și piureul până se omogenizează; lasa sa se raceasca.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Între timp, aduceți zahărul și sucul de lămâie la fiert într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
7
Adăugați bucățile de gutui, reduceți focul la minim și fierbeți până când sunt fragede, dar încă își păstrează forma, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii
8
Lăsați să se răcească ușor, apoi strecurați gutuile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii
9
Feliați șobolanii în runde groase de 1/4 inci folosind o mandolină; separați piesele în inele individuale. Înmuiați șalotele în zară, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
MandolinăMandolină
10
Încălziți uleiul vegetal de 2 inci într-o tigaie cu fund greu la foc mediu-mare până când un termometru cu prăjit adânc înregistrează 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Scurgeți șalotele și dragarea în făină, apoi adăugați în uleiul încins și prăjiți până se rumenesc, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
12
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
13
Puneți crema de usturoi pe 6 farfurii mici. Se acoperă cu vârfurile de haricot, șalotele prăjite și o lingură de gutui confiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Haricots VertsHaricots Verts
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista