Nevoie de un fără gluten, întreg 30 și garnitură vegană? Salata de fasole verde-cartofi ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 140 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 67 de cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți muștar dijon, tarhon, ceapă verde și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Salată De Fasole Verde, Cartofi Noi Și Șuncă, Salată de cartofi și fasole verde, și Salată de cartofi și fasole verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați cartofii și apa pentru a acoperi într-o cratiță mare; aduceți la fierbere la foc mediu și gătiți 13 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați fasole verde și gătiți 7 minute sau până când cartofii sunt fragede; se scurge. Clătiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde
Cartofi
Apă
3
Tăiați fiecare cartof în 8 pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
4
Bateți împreună oțetul și următoarele 6 ingrediente într-un castron mare; adăugați cartofi și fasole verde, aruncând ușor pentru a acoperi. Acoperiți și răciți cel puțin 2 ore.