Salată de fasole toscană de afine și creveți

Salată de fasole toscană de afine și creveți
Toscan afine fasole și salată de creveți ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.33 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 388 calorii, 31g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Un amestec de căței de usturoi-1, ulei de măsline, crenguță de rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Supă de fasole toscană cu creveți, Salată De Migdale De Afine Toscane, și Salată De Fasole Toscană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, combinați fasolea cu cimbru, rozmarin, tulpini de pătrunjel, frunze de dafin, usturoi zdrobit și 1 linguriță de sare. Se acoperă cu apă și se aduce la fierbere. Reduceți focul la moderat, acoperiți parțial și gătiți până când fasolea este fragedă, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scurgeți fasolea și aruncați tulpinile de plante, frunza de dafin și cățelul de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
3
Încălziți 3 linguri de ulei într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați pancetta și gătiți la foc moderat, amestecând, până se rumenesc ușor, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
5
Adăugați creveții și usturoiul tocat și gătiți, aruncând, până când creveții devin roz, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
6
Adăugați sucul de lămâie, condimentați cu sare și piper și gătiți timp de 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
7
Adăugați fasolea și gătiți, aruncând, timp de 1 minut. Se amestecă pătrunjelul tocat și restul de 1 lingură de ulei de măsline. Se condimentează cu sare și piper și se transferă într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Serviți cald sau la temperatura camerei.
9
Recomandare de vin: întoarceți-vă la un alb toscan asertiv, cum ar fi Vernaccia di San Gimignano, pentru un contrast răcoritor cu fasolea bogată. Încercați San Quirico din 1998 sau Teruzzi & Puthod din 1997.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista