Salată de fasole toscană de afine și creveți

Toscan afine fasole și salată de creveți ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.33 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 388 calorii, 31g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Un amestec de căței de usturoi-1, ulei de măsline, crenguță de rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Supă de fasole toscană cu creveți, Salată De Migdale De Afine Toscane, și Salată De Fasole Toscană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, combinați fasolea cu cimbru, rozmarin, tulpini de pătrunjel, frunze de dafin, usturoi zdrobit și 1 linguriță de sare. Se acoperă cu apă și se aduce la fierbere. Reduceți focul la moderat, acoperiți parțial și gătiți până când fasolea este fragedă, 15 până la 20 de minute.
Scurgeți fasolea și aruncați tulpinile de plante, frunza de dafin și cățelul de usturoi.
Încălziți 3 linguri de ulei într-o tigaie mare.
Adăugați pancetta și gătiți la foc moderat, amestecând, până se rumenesc ușor, aproximativ 4 minute.
Adăugați creveții și usturoiul tocat și gătiți, aruncând, până când creveții devin roz, aproximativ 2 minute.
Adăugați sucul de lămâie, condimentați cu sare și piper și gătiți timp de 1 minut mai mult.
Adăugați fasolea și gătiți, aruncând, timp de 1 minut. Se amestecă pătrunjelul tocat și restul de 1 lingură de ulei de măsline. Se condimentează cu sare și piper și se transferă într-un castron.
Serviți cald sau la temperatura camerei.
Recomandare de vin: întoarceți-vă la un alb toscan asertiv, cum ar fi Vernaccia di San Gimignano, pentru un contrast răcoritor cu fasolea bogată. Încercați San Quirico din 1998 sau Teruzzi & Puthod din 1997.