Reteta Salata de fasole provensală poate fi făcută în aproximativ 25 de minute. Această rețetă face 12 porții cu 99 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 91 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână maioneză, fasole verde, tarhon și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 36%, ceea ce este destul de rău. Salată De Fasole Albă Provenită La Rece, Dip De Fasole Provensală, și Supă De Fasole Provensală sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, aduceți 4 căni de apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Adăugați fasole verde și ceară; acoperiți și gătiți timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Ceară
3
Scurgeți și puneți imediat fasolea în apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Toppinguri, Opționale
4
Se scurge și se usucă.
5
Așezați fasolea, roșiile, fasolea și măslinele într-un castron mare. Într-un castron mic, bateți ingredientele rămase; se toarnă peste salată și se aruncă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe