Salată de fasole neagră, Jincercama și porumb la grătar
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Salata de fasole neagră, Jincercama și porumb la grătar ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 208 calorii. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de fasole, coajă de tei, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este bun. Încercați The Crisper Whisperer: J Aproxuccama, Salată De Fasole Neagră Și Porumb, Jicama, Fasole Neagră Și Salsa De Porumb, și Fasole Neagră Ușoară, Aprinsă, Porumb Prăjit Și Salsa Jicama pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
2
Ungeți porumbul cu 1 lingură de ulei de măsline. Gratiți porumbul până se înmoaie și se rumenesc în pete, întorcându-se ocazional, aproximativ 10 minute. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
Tăiați boabele de porumb; așezați într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați fasole neagră, jicama, morcovi, ceapă verde, coriandru și busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Fasole Neagră
1 Kg Tortillas De Maíz
Morcov
Jicama
Busuioc
5
Bateți sucul de lămâie, sucul de portocale, coaja de tei, chimenul și restul de 4 linguri de ulei într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Suc De Lămâie
Coaja De Tei
Chimen
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
6
Se amestecă pansamentul în salată de fasole. Condimentează generos cu sare și piper. (Se poate face cu 4 ore înainte. Acoperi; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
7
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de servire.)