Salată de fasole, măsline și ton în fulgi
Salata de fasole, măsline și ton în fulgi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 54 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 servește 30 și costă 19 cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper grosier, ulei de măsline, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Salată De Castraveți, Fasole Și Măsline, Rețetă de salată de ton, măsline, Avocado și fasole verde, și Salată De Fasole.
Instrucțiuni
Între timp, aduceți cartofii la fiert în apă bine sărată într-o cratiță medie. Reduceți căldura și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Îndepărtați cartofii cu o lingură cu fante și readuceți apa la fierbere. Albiți fasolea în loturi până când este strălucitoare și doar fragedă, 3 până la 4 minute, apoi transferați-o într-o baie de gheață.