Salata de fasole Mexicali Cheddar este o fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 15. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 141 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 15 minute. Dacă aveți la îndemână frunze de salată, fasole nordică grozavă, ceapă verde și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați SALATĂ DE MEI MEXICALI, Salată Crocantă De Pui Mexicali, și Salată De Taco Cu Trandafiri Mexicali pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aruncați toate ingredientele, cu excepția salatei, într-un castron mare. Dați la frigider câteva ore sau până la răcire.