Salata de fasole garbanzo și dovlecel ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de aperitive. O porție conține 265 de calorii , 9 g de proteine și 17 g de grăsimi . Această rețetă fără gluten servește 4 și costă 97 de cenți per porție . 26 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute . Această rețetă de la Foodnetwork necesită piper, porumb, fasole garbanzo și sare. Cu un scor de 96% , acest fel de mâncare este remarcabil. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Cușcuș cu nuci și nuci citrice Garbanzo: O salată pentru vreme rece , Scoici de mare sălbatic prăjiți cu fasole Garbanzo și orz și Slow Cooker: porc și fasole Garbanzo .
Instrucțiuni
1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Pentru vinaigretă: într-un castron mic, amestecați sucul de lămâie, uleiul de măsline, sare și piper până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vodca, Preferata Ta
Vinetă
2 Ardei Gras (1 Roșu, 1 Verde), Tăiați Cubulețe
8 (U-12) Creveți
12 Salvatori Albi
Echipamente pe care le vei folosi
Ambalați Căpșuni Congelate Neindulcite, Parțial Dezghețate și Feliate
3 Căpșuni Proaspete
1
Puneți fasolea garbanzo, dovlecelul, porumbul, ceapa roșie și salata verde într-un castron mare de salată.