Salată de fasole Garbanzo II
Salata de struguri II este o rețetă fără gluten, fără lactate, lacto-ovo-vegetariană și vegană, cu 4 porții. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine , 2 g de grăsimi și un total de 109 calorii . Pentru 46 de cenți per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați struguri, sos de roșii, ceapă și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se gătește în aproximativ 10 minute . Vă este oferită de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 80% , ceea ce este bine. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cuscus de struguri cu citrice și nuci pecan: o salată pentru vreme rece , Fasole struguri și verdețuri și Chiftele de ovăz cu struguri .
Instrucțiuni
Într-un bol, amestecați ușor fasolea, sosul de roșii, țelina, usturoiul, ceapa feliată, ceapa tăiată cubulețe, oțetul alb distilat, mărarul și piperul.