Salată de fasole Garbanzo II

Salată de fasole Garbanzo II
Salata de struguri II este o rețetă fără gluten, fără lactate, lacto-ovo-vegetariană și vegană, cu 4 porții. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine , 2 g de grăsimi și un total de 109 calorii . Pentru 46 de cenți per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați struguri, sos de roșii, ceapă și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se gătește în aproximativ 10 minute . Vă este oferită de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 80% , ceea ce este bine. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cuscus de struguri cu citrice și nuci pecan: o salată pentru vreme rece , Fasole struguri și verdețuri și Chiftele de ovăz cu struguri .

Instrucțiuni

1
Într-un bol, amestecați ușor fasolea, sosul de roșii, țelina, usturoiul, ceapa feliată, ceapa tăiată cubulețe, oțetul alb distilat, mărarul și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Alb DistilatOțet Alb Distilat
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista