Salată De Fasole Franceză De Țară Și Ton Cu Inimi De Anghinare

Salată De Fasole Franceză De Țară Și Ton Cu Inimi De Anghinare
Rețeta țară salată franceză de fasole și ton cu inimi de anghinare este gata în aproximativ 2 ore și 14 minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 284 calorii. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați salată de frunze, apă, file de ton și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Inimi de salată de palmier cu inimi de anghinare, castraveți, roșii și Avocado, Papioane sau Farfalline cu inimi de Tunan și anghinare, și Tapenade - inimi de anghinare pe pâine franceză.

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Podgoria Goldschmidt Alexander Valley Chelsea Merlot cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Arome frumoase de zmeură roșie, cireșe negre și condimente. Plin și rotund cu arome de prune, coacăze roșii, mure și frunze de dafin. Taninurile moi conferă acestui vin o netezime catifelată, iar finisajul de ciocolată continuă și continuă.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 14 m.
Porții2
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista