Reteta Salata de fasole franceză ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 15 minute. Această rețetă servește 6 și costă 68 de cenți pe porție. O porție conține 199 calorii, 2G de proteine, și 18g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca o farfurie foarte prietenoasă cu bugetul. Dacă aveți ulei de măsline, fasole verde, mărar și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Salată de fasole franceză și rădăcină de țelină, Salată De Fasole, și Salată De Ciuperci Și Fasole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Umpleți un castron mare cu apă cu gheață. Aduceți o oală mare cu apă la fiert și adăugați 1 lingură de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați fasolea și gătiți doar 1 minut. Cronometrează-l cu atenție! Vrei ca fasolea să fie crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
3
Scurgeți fasolea și puneți-le în apa cu gheață până se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Toppinguri, Opționale
4
Scurgeți din nou fasolea, uscați-o pe prosoape de hârtie și așezați-le într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Într-un castron mic, amestecați muștarul, oțetul, 1/2 linguriță de sare și piperul. În timp ce bateți, adăugați încet uleiul de măsline pentru a face o emulsie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Emulsii
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Turnați suficient pansament peste fasole pentru a le umezi bine, rezervând restul pentru o altă utilizare. Aruncați cu mărarul, condimentați după gust și serviți la temperatura camerei. (Dacă fasolea nu este servită imediat, refrigerați-le și adăugați puțină vinetă suplimentară și o stropire de sare înainte de servire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime