Salată De Fasole Franceză

Salată De Fasole Franceză
Reteta Salata de fasole franceză ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 15 minute. Această rețetă servește 6 și costă 68 de cenți pe porție. O porție conține 199 calorii, 2G de proteine, și 18g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca o farfurie foarte prietenoasă cu bugetul. Dacă aveți ulei de măsline, fasole verde, mărar și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Salată de fasole franceză și rădăcină de țelină, Salată De Fasole, și Salată De Ciuperci Și Fasole pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umpleți un castron mare cu apă cu gheață. Aduceți o oală mare cu apă la fiert și adăugați 1 lingură de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați fasolea și gătiți doar 1 minut. Cronometrează-l cu atenție! Vrei ca fasolea să fie crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
3
Scurgeți fasolea și puneți-le în apa cu gheață până se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
4
Scurgeți din nou fasolea, uscați-o pe prosoape de hârtie și așezați-le într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Într-un castron mic, amestecați muștarul, oțetul, 1/2 linguriță de sare și piperul. În timp ce bateți, adăugați încet uleiul de măsline pentru a face o emulsie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
EmulsiiEmulsii
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Turnați suficient pansament peste fasole pentru a le umezi bine, rezervând restul pentru o altă utilizare. Aruncați cu mărarul, condimentați după gust și serviți la temperatura camerei. (Dacă fasolea nu este servită imediat, refrigerați-le și adăugați puțină vinetă suplimentară și o stropire de sare înainte de servire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Revista