Salată De Fasole Franceză
Reteta Salata de fasole franceză ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 15 minute. Această rețetă servește 6 și costă 68 de cenți pe porție. O porție conține 199 calorii, 2G de proteine, și 18g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca o farfurie foarte prietenoasă cu bugetul. Dacă aveți ulei de măsline, fasole verde, mărar și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Salată de fasole franceză și rădăcină de țelină, Salată De Fasole, și Salată De Ciuperci Și Fasole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți un castron mare cu apă cu gheață. Aduceți o oală mare cu apă la fiert și adăugați 1 lingură de sare.
Adăugați fasolea și gătiți doar 1 minut. Cronometrează-l cu atenție! Vrei ca fasolea să fie crocantă.
Scurgeți fasolea și puneți-le în apa cu gheață până se răcește complet.
Scurgeți din nou fasolea, uscați-o pe prosoape de hârtie și așezați-le într-un castron mare.
Într-un castron mic, amestecați muștarul, oțetul, 1/2 linguriță de sare și piperul. În timp ce bateți, adăugați încet uleiul de măsline pentru a face o emulsie.
Turnați suficient pansament peste fasole pentru a le umezi bine, rezervând restul pentru o altă utilizare. Aruncați cu mărarul, condimentați după gust și serviți la temperatura camerei. (Dacă fasolea nu este servită imediat, refrigerați-le și adăugați puțină vinetă suplimentară și o stropire de sare înainte de servire.)