Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de dovlecei și ciuperci cu Ricotta Salatan. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 169 calorii, 13g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de sare și piper, brânză ricotta salata, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este remarcabil. Încercați Salată De Cuscus Cu Dovlecei, Lămâie Și Ricotta Salata, Burgeri Cu Salatan Ricotta Și Dovlecei Murate, și Penne cu dovlecei la grătar, Ricotta Salata și mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aruncați ușor fâșiile de dovlecel, ciupercile, chervilul, brânza ricotta salata și sucul de lămâie într-un bol de salată. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Ricotta Salata
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Chervil
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat