Salată De Dovlecei De Ghindă Prăjită

Salată De Dovlecei De Ghindă Prăjită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de dovlecei de ghindă prăjită. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 217 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei de ghindă, pe o tigaie, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Dovlecei De Ghindă Prăjită, Salată De Dovlecei De Ghindă Prăjită, și Dovlecei De Ghindă Prăjită + Salată De Recoltare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade. (De îndată ce este fierbinte, puteți prăji migdalele tăiate pentru a garni salata: întindeți-le pe o foaie de copt și coaceți timp de 5 minute, scuturându-le o dată sau de două ori, până când sunt ușor colorate și parfumate. Sau prăjiți-le în timp ce dovleceii se prăjesc sau după.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale SfărâmateMigdale Sfărâmate
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Suc De FructeSuc De Fructe
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti dovlecelul de ghindă: cu un cojitor de legume ascuțit sau un cuțit de tăiat, îndepărtați coaja de pe crestele proeminente ale dovlecelului. Nu trebuie să curățați mai mult decât atât: lăsarea restului de coajă va ajuta dovleceii să-și păstreze forma și arată și frumos. (Dacă prăjiți un dovleac neted ca nuca, îndepărtați toată coaja.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acorn SquashAcorn Squash
LegumeLegume
Suc De FructeSuc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
CuțitCuțit
3
Cu un cuțit ascuțit și greu, tăiați dovleceii pe jumătate pe lungime și scoateți toate semințele și fibrele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
4
Așezați fiecare jumătate tăiată în jos; tăiați capetele, apoi tăiați felii semicirculare de dovlecei, cu grosimea de aproximativ 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
5
Puneți toate bucățile într-o grămadă pe o foaie mare de copt, de preferință antiaderentă sau căptușită cu pergament, sau pe un covor de copt din silicon antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Stropiți cele 2 linguri de ulei peste dovlecei, presărați sare și aruncați pentru a acoperi cu condimentele, apoi întindeți bucățile pentru a se întinde plat, fără a atinge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Suc De FructeSuc De Fructe
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
7
Coaceți aproximativ 20 de minute, apoi răsturnați bucățile.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Coaceți încă 15 minute sau cam așa ceva, până când dovlecelul este fraged până la capăt (împingeți cu o furculiță pentru a verifica) și frumos caramelizat pe margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Asamblarea salatei
10
Lăsați bucățile de dovlecei să se răcească pe tigaie până când sunteți gata de servit. Aranjați—le-într-un design simetric sau într-o grămadă casuală-pe un platou mare de servire sau pe farfurii individuale de salată, cu două sau trei felii pe porție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Reîmprospătați-le cu picături de ulei de măsline, stropi de sare. Împrăștiați șuvițele de migdale, apoi dungi sau vârtejuri de reducere balsamică caldă. În cele din urmă, zdrobiți bucăți de brânză peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale SfărâmateMigdale Sfărâmate
Ulei De MăslineUlei De Măsline
ReducereReducere
StropeșteStropește
BrânzăBrânză
SareSare
12
Gust
13
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
14
Din tabelul familiei Lidiei de Lidia Matticchio Bastianich Copyright (c) 2004 de Lidia Matticchio Bastianich publicat de Knopf.Lidia Bastianich găzduiește extrem de popularul spectacol PBS, "bucătăria italo-americană a Lidiei" și deține restaurante în New York, Kansas City și Pittsburgh. De asemenea, autoarea mesei italiene a Lidiei și a bucătăriei italo-americane a Lidiei, locuiește în Douglaston, New York. Jurnalismul lui Jay Jacob a apărut în multe reviste naționale.Din ediția comercială broșată.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista