Salată de căpșuni și Feta

Salată de căpșuni și Feta
Salata de căpșuni și Feta este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție conține 163 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 582 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Funcționează bine ca o farfurie la prețuri rezonabile. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, migdale tăiate, oțet de zmeură și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Salată De Căpșuni-Feta, Salată de căpșuni și Feta, și Salată de feta cu căpșuni.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie la foc mediu-mare, gătiți migdalele, amestecând frecvent, până când sunt ușor prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
3
Într-un bol, pregătiți pansamentul amestecând usturoiul, mierea, muștarul Dijon, oțetul de zmeură, oțetul balsamic, zahărul brun și uleiul vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De ZmeurăOțet De Zmeură
Oțet BalsamicOțet Balsamic
Muștar DijonMuștar Dijon
Ulei VegetalUlei Vegetal
Zahăr BrunZahăr Brun
UsturoiUsturoi
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Într-un castron mare, aruncați împreună migdalele prăjite, salata romaine, căpșunile și brânza feta. Acoperiți cu amestecul de pansament și aruncați pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RomaineRomaine
CăpșuniCăpșuni
Brânză FetaBrânză Feta
MigdaleMigdale
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții10
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista