Salata de Couscous curry ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 501 calorii, 13g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 31 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Un amestec de conopidă, iaurt grecesc, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este extraordinar. Încercați Salată De Cuscus Curry, Salată De Cuscus Curry, și Salată De Linte Roșie, Guli-Rabe Și Cuscus pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Conopidă: puneți un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Pulverizați o foaie de copt liberal cu spray de gătit cu ulei vegetal. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit Cu Ulei Vegetal
Conopidă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
3
Într-un castron mediu, aruncați conopida și uleiul de măsline împreună până când sunt acoperite. Puneți într-un singur strat pe foaia de copt pregătită și condimentați cu sare și piper, după gust. Prăjiți până devin aurii și fragede, aproximativ 25 până la 30 de minute. Se lasă deoparte să se răcească timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Conopidă
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Bol
4
Salată: într-o cratiță medie, aduceți bulionul de pui, pudra de curry și sarea la fiert la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Pudră De Curry
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați cuscusul. Acoperiți oala și lăsați cuscusul să absoarbă lichidul, aproximativ 5 până la 7 minute. Pufați cuscusul cu o furculiță și transferați-l într-un castron mare de servire. Se amestecă conopida gătită, afine, caju, castraveți, pătrunjel și coajă de lămâie. Dați la frigider până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conopidă
Afine
Coaja De Lămâie
Cuscus
Castravete
Caju
Pătrunjel
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Pansament: într-un castron mic, amestecați iaurtul, uleiul de măsline și pudra de curry până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Curry
Ulei De Măsline
Iaurt
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
7
Se amestecă sucul de lămâie și se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Suc De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
8
Chiar înainte de servire, adăugați pansamentul în salată și aruncați bine pentru a acoperi.