Salata de cuscus de creveți necesită în jur 35 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 497 calorii, 26g de proteine, și 26g de grăsime per portie. Pentru $ 3.31 pe portie, veți obține un fel principal care servește 8. Mergeți la magazin și ridicați creveți, ardei gras, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până oțet de mere ai putea urma acest curs principal cu tort de prune fără ouă , cum se face tortul de prune ca desert. 272 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Salată De Cuscus Cu Creveți, Salată De Cuscus Cu Creveți, și Salată de creveți și cuscus de susan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se toarnă apă într-o cratiță și se aduce la fierbere. Se amestecă cuscusul, se acoperă și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuscus
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Lăsați să stea 5 minute, apoi pufați imediat cu o furculiță. (altfel se va aglomera). Puneți deoparte să se răcească.
3
Într-un castron mic, amestecați împreună uleiul de măsline, oțetul de cidru, muștarul Dijon, usturoiul, sarea și piperul. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Oțet De Cidru De Mere
Muștar Dijon
Ulei De Măsline
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Într-un bol mare de salată, aruncați împreună creveții, cuscusul răcit, ardeii grași roșii și galbeni, roșiile, pătrunjelul și brânza feta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Galben
Brânză Feta
Cuscus
Tomate
Pătrunjel
Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Bateți vinetă pentru a amesteca, apoi turnați aproximativ jumătate din ea peste cuscus. Aruncați pentru a acoperi și adăugați mai mult pansament pentru a acoperi bine fără a se uda. La frigider cu cel puțin 2 ore înainte de servire.
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.