Salată de cuscus acidulat
Salata de cuscus acidulat necesită în jur 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 376 calorii, 14g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 282 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, brânză feta, dovlecei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este super. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată De Cuscus De Pui Acidulat, Rețetă de salată de pește cu cuscus (omega 3 și cuscus), și Salată De Cartofi Acidulată.
Instrucțiuni
Gatiti cuscusul sau graul bulgur in stoc de legume conform instructiunilor ambalajului. Tăiați capetele de pe dovlecei, apoi tăiați-le în felii.
Încălziți o tigaie sau un grătar.
Stropiți feliile de dovlecei cu ulei, apoi condimentați. Gatiti 2 minute, apoi intoarceti si gatiti inca 1-2 minute pana se inmoaie si se rumenesc. Sfat într-un castron mare împreună cu cuscusul gătit sau grâul bulgur, apoi amestecați prin ingredientele rămase.
Se servește la temperatura camerei.