Salată de cuscus acidulat

Salată de cuscus acidulat
Salata de cuscus acidulat necesită în jur 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 376 calorii, 14g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 282 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, brânză feta, dovlecei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este super. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată De Cuscus De Pui Acidulat, Rețetă de salată de pește cu cuscus (omega 3 și cuscus), și Salată De Cartofi Acidulată.

Instrucțiuni

1
Gatiti cuscusul sau graul bulgur in stoc de legume conform instructiunilor ambalajului. Tăiați capetele de pe dovlecei, apoi tăiați-le în felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru OrnatPătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
BulgurBulgur
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
2
Încălziți o tigaie sau un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Stropiți feliile de dovlecei cu ulei, apoi condimentați. Gatiti 2 minute, apoi intoarceti si gatiti inca 1-2 minute pana se inmoaie si se rumenesc. Sfat într-un castron mare împreună cu cuscusul gătit sau grâul bulgur, apoi amestecați prin ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuscus GătitCuscus Gătit
BulgurBulgur
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Se servește la temperatura camerei.

Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc

Salata poate fi asociată cu Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Stonestreet Estate Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
Stonestreet Estate Chardonnay
Stonestreet Estate Chardonnay
Estate Chardonnay 2012 oferă o coloană vertebrală minerală distinctă, alături de un element puternic de citrice. Mandarina și marmelada ies mai întâi din pahar, deschizându—se către un palat care se scurge prin spray de piersici și ocean-toate culminând cu un finisaj cu aderență și aciditate surprinzătoare.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate58
Revista