Salată de curmale și rucola cu semințe de rodie, mentă și Feta
Salata de curmale și rucola cu semințe de rodie, mentă și Fetan este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. O porție conține 282 calorii, 2G de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de rucola pentru copii, feta, caqui fuyu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Salată de curmale Fuyu cu rucola și rodie, Salată De Rucola Cu Persimmons Și Semințe De Rodie, și Salată de rucola cu, portocale, semințe de rodie și brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți oțetul de vin roșu și uleiul de măsline într-un castron mic. Se condimentează cu sare și piper și se amestecă din nou.
Tăiați vârfurile și capetele de curmale și curățați pielea folosind un cojitor de legume. Înjumătățiți și tăiați caqui în felii subțiri.
Așezați caqui într-un castron mare împreună cu semințe de rodie, rucola, mentă și feta. Aruncați cu vinetă, garnisiți cu piper negru crăpat și serviți imediat.