Salată de creveți, portocale și măsline cu vinetă de Sherry

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de creveți, portocale și măsline cu vinaigretă de Sherry. Această rețetă face 6 porții cu 371 calorii, 27G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $3.12 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați portocale, oțet de vin, măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este minunat. Încercați Salată de orez sălbatic cu fructe uscate și vinetă de portocale-Sherry, Salată verde mixtă cu vinaigretă de portocale, merișoare, Chincvre și arțar-Sherry, și Salată Mixtă De Salată, Fenicul Și Portocale Cu Vinetă De Măsline Negre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți primele 5 ingrediente într-un castron mare pentru pansament. Condimentează după gust cu sare și piper.
Tăiați coaja și miezul alb din portocale. Portocale sferturi pe lungime, decât felie transversal.
Adăugați portocale, creveți și măsline la dressing. Acoperiți și refrigerați 1 oră.
Adăugați salată verde și ceapă verde în amestecul de pansament și aruncați bine.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.