Salată De Creveți La Grătar

Salata de creveți la grătar este o fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Pentru $2.28 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 161 calorii, 17g de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână tulpină de țelină, ceapă, ardei și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Creveți 2 moduri: sos de soia-creveți la grătar cu salată de spanac și Scampi în stil nou, Salată De Creveți La Grătar-Caesar, și Salată de creveți și Rucola la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă sosul și sucul de lămâie peste creveți într-un castron mare nemetalic; aruncați pentru a acoperi.
Adăugați toate ingredientele rămase, cu excepția salatei; se amestecă ușor. Acoperă.
Așezați salata pe farfuria de servire; se acoperă cu amestecul de creveți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti]()
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa